Kuhanje z užitkom

16. 03. 2019

Ste si kdaj želeli veliko pečeno pojedino, ki bi jo lahko pripravili hitro, ali pa jo zgolj na hitro pogreli, preden pridejo gostje. Vaše sanje so postale resničnost, saj sedaj to omogoča kombinirana pečica z mikrovalovi, znamke Miele.

Kombinirana pečica z mikrovalovi je cenjena s strani številnih profesionalnih in amaterskih kuharskih mojstrov, saj gre za kakovostno in inovativno kuhinjsko opremo. Kombinirana pečica namreč združuje prednosti mikrovalovne pečice ter klasične pečice in tako lahko prihranite prostor, v že tako nasičeni kuhinji, saj imate vse funkcije obeh aparatov, v enem samem aparatu. Poleg tega, pa lahko prihrani tudi do 30% vašega časa. Omogoča vam namreč, uporabo posameznih funkcij klasične pečice, tako lahko s funkcijo vročega zrak spečete okusno pecivo in posladkate svoje najbližje, ali uporabite funkcijo žar in navdušite svoje goste z žar specialitetami. Lahko pa ustvarite lepo zapečene jedi z energetsko varčno funkcijo. Ali pa si z uporabo posameznih funkcij mikrovalovne pečice pogrejete skodelico kakava, ali odtajate zamrznjene jedi. Obe funkciji pa lahko uporabite tudi skupaj in tako hitreje pripravite okusno pojedino.

Pozabite na drgnjenje

Vas moti trdovratna umazanija, ki se nabira v pečicah? Vam čiščenje in drgnjenje notranjosti pečice vzame veliko časa? Drgnjenje mastnih oblog je sedaj preteklost. Mielejeva kombinirana pečica ima patentiran sistem površinske obdelave. Njena notranjost je izdelana iz plemenitega jekla, s posebno strukturo platna. Njena površina je oplemenitena tudi s prevleko PerfectClean in je zato manj občutljiva na za rezanje in bistveno enostavnejša za čiščenje, kot običajna pečica iz plemenitega jekla. Prevleka PerfectClean preprečuje, da bi se umazanija prijemala na površino pečice in tako že med samo pripravo jedi, notranjost pečice ostaja čistejša. Tako lahko pripravljate številne raznovrstne specialitete in z manj napora ohranjate pečico čisto in vedno pripravljeno za uporabo.

Enostavnost, udobje in užitek

Kombinirana pečica znamke Miele je enostavna za uporabo in svojim uporabnikom nudi udobje ter užitek v pripravi hrane. Pečico lahko prilagodite sebi, poljubno si lahko nastavite jezik, svetlost in zvočne signale, hkrati pa si lahko tudi določite lastne programe za pripravo vaših najljubših jedi in vedno znova uživate v vašem priljubljenem okusu. Z enim samim pritiskom na posebno tipko – tipko za pokovko – si lahko pripravite pokovko in si pričarate popolne filmske večere. Poleg tega pa pečica nudi še številne druge funkcij, ki bodo vaše kuhinjsko ustvarjanje spremenile v pravi užitek.

Članki iz iste kategorije