Ohranimo prtljažni prostor v našem vozilu v idealnem stanju

16. 04. 2021

Najbolj obremenjen del notranjosti vsakega avtomobila je prtljažnik. Uporabljamo ga za prevažanje in shranjevanje orodja, živil, prve pomoči, dvigalke za avto ipd. Vse to pa sčasoma povzroči različne vdrtine plastike, raztrganine preproge, madeže in druge poškodbe. Idealno zaščito prtljažnega prostora avtomobila nam v tem primeru nudijo korita. Ta preprečijo težkim, ostrim in umazanim predmetom kontakt z občutljivimi materiali v prtljažnem prostoru. Uporabimo pa lahko tudi podaljšano korito z imenom Bootector, ki prekrije boke, koloteke in zadnji del naslonjal sedežev. To pa nam omogoči, da brezskrbno prevažamo tudi bolj neroden tovor in domače ljubljenčke.

Ohranjen prtljažnik zviša tržno vrednost avtomobila

Notranjost in zunanjost avtomobila pove veliko o navadah njegovega lastnika. Je pa res, da čistost kabine močno vpliva na njegovo končno vrednost. To je tudi razlog, da s primerno zaščito za prtljažnik povišamo vrednost celotnega avtomobila. Tako je vozilo lažje prodati, če se bomo kdaj za to tudi odločili.

Zaščita prtljažnega prostora avtomobila in odbijača

Zaščita prtljažnega prostora in odvbijača avtomobila

Čiste preproge v prtljažniku in nepoškodovani gumijasti ter plastični deli pa bodo naredili vožnjo avtomobila bolj prijetno. Voznik in potniki se počutijo veliko bolj udobno, če sedijo v redno vzdrževanem in nepoškodovanem vozilu. Poleg tega pa lahko madeži hitro prično oddajati neprijetne vonjave, kar še dodatno zniža udobje za voznika, sovoznika in potnike.

Zaščita za celoten prtljažnik Bootector nam prihrani veliko skrbi

Pri prevažanju težjih in bolj nerodnih predmetov lahko hitro pride do poškodb prtljažnega prostora. Samo preprogo brez težav zavarujemo s koritom za prtljažnik. Na žalost pa so mnogi drugi deli v zadku avtomobila še vedno izpostavljeni poškodbam. To je še posebej res pri manjših avtomobilih, ki nimajo veliko prostora za shranjevanje prtljage. Izpostavljeni deli, kot so zadnji deli naslonjal zadnjih sedežev ter koloteki se hitro poškodujejo.

YouTube video

To je možno opaziti pri prevažanju domačih živali, pohištva nerodnih dimenzij, večje elektronske opreme ipd. Z uporabo Bootectorja pa prekrijemo tudi prej omenjene dele prtljažnika. Obenem pa se pri odprtju vrat prtljažnika lahko tudi zaščiti zgornji del odbijača. To močno olajša vstopanje in izhod domačih živali, kot so psi. Pri nalaganju težjih predmetov pa ne bomo poškodovali zadnjega odbijača, saj ga Bootector zaščiti z dodatnim jezičkom, ki mu nudi dodaten sloj zaščite.

Zaščita po merah našega vozila

Pri nakupu generičnih in tipskih korit za prtljažnik ne moremo zaščititi vseh njegovih komponent. V večini primerov je dovolj, če preprečimo poškodbe in madeže na preprogah. Sčasoma pa se bodo majhne vdrtine in praske pojavile tudi na zadnjem delu sedežev, bočnih kolotekih, pokrovih za dostop do zadnjih luči ipd. Bootector je zaščita za prtljažnik, ki pokrije vse omenjene in druge kritične dele. To je še posebej uporabno za lastnike živali ter pri prevažanju raznolike športne opreme in obrtniškega orodja.

Članki iz iste kategorije