Zakaj izbrati kuhinjo Gorenje?

18. 11. 2015

Gorenje je eno izmed večjih podjetij v Sloveniji, poleg tega pa je priznan proizvajalec bele tehnike tudi v evropskem in celo svetovnem merilu. Znani so po svoji oblikovalski dovršenosti, visoki kvaliteti ter dobrim razmerjem med kakovostjo in ceno. Poleg bele tehnike pa Gorenje že dolga leta izdeluje tudi kuhinjsko pohištvo pod znamkama Gorenje in Marles. Prav tako kot bela tehnika, tudi kuhinje Gorenje spadajo med priljubljeno izbiro slovenskih gospodinjstev.

Gorenjevo kuhinjsko pohištvo na na voljo v mnogih modelih, ki so razdeljeni v tri linije – modern, classic ter rustic. Prva linija je prava izbira za tiste, ki iščejo čiste, sodobne linije, ki dajo domu eleganco in karakter. Linija classic je namenjena tistim, ki prisegajo na klasične oblike, ki jih odlikuje vzdržljivost, brezčasnost ter enostavno vzdrževanje. Pri liniji rustic pa ciljajo na ljubitelje retro linij, ki dajo domu poseben pridih podeželskosti in topline.

Za izdelavo kuhinj v proizvodnji v Mariboru uporabljajo le prvovrstni materiali. Za osnovo se uporablja iveral oziroma MDF plošča. Ličnice so na voljo v treh izvedbah – lakirani, folija oziroma iveral, določeni modeli pa so na voljo tudi v furnirani izvedbi. Poleg te široke izbire materialov je na voljo tudi skoraj neomejeno število barv tako v izvedbi visoki sijajo kot mat, za posebej zahtevne kupce pa je za doplačilo na voljo tudi lakiranje v katerokoli barvo po RAL shemi.

Vse Gorenjeve kuhinje so opremljene z vodili najvišje kakovosti Blum, na katerega vam pripada tudi 5 letna garancija. Prav vodila Blum omogočajo široko izbiro različnih možnosti odpiranja visečih omaric, odvisno od vaših želja in tudi prostora, saj določeni sistemi pri nizkih stropovih oziroma mansardah ne delujejo. V primeru, da imate mansardo oziroma nižji strop, na to opozorite prodajalca, ki vam bo svetoval primerno rešitev.

Kuhinje so sestavljive iz skoraj neomejene izbire elementov, kar pomeni, da se brez težav prilagodijo prav vsakemu prostoru. Pri načrtovanju kuhinje bodite pozorni tako na izgled, kot tudi na funkcionalnost, saj vam bo pravilno načrtovana kuhinja prinesla večje zadovoljstvo pri kuhanju za vašo družino in prijatelje.

Članki iz iste kategorije