Finsko podjetje Lindstrom

28. 07. 2018

Poznate Finsko podjetje Lindstrom? Ja itak? Ali še ne? No, če še ne veste, vam bom sedaj na kratko predstavila kdo so, s čim se ukvarjajo in tako naprej. So eni izmed vodilnih podjetij na področju tekstilnih storitev in imajo več kot 170 let izkušenj v tej panogi. Ponujajo vam rešitve kot so čistoča in notranje oblikovanje objektov, delovnih oblačil ter zaščite.

Rezultat iskanja slik za entrepreneurs at the table

So prav tako hitrorastoče mednarodno podjetje in imajo cilje kot sta geografska širitev in dolgoročno povečanje njihovega tržnega deleža. Kot je prav tako pomembno za vsako podjetje, da si določi vsake toliko čase nove cilje si jih tudi Lindstrom vsakih pet let na novo določi, njihovo vizijo in sredstva s katerimi nameravajo to doseči oziroma na kratko rečeno, strategijo. In kot vidite se pri tem podjetju pozna, da imajo dobro strategijo, da si vsake toliko časa na novo določijo cilje in tako naprej, saj to je najbolj pomemben del podjetja, če ga imaš. Nobeno podjetje ne bo dobro funkcioniralo, če se zaposleni ne bodo vsedli skupaj za mizo ter se dobro pogovorili, predebatirali in vse kot je potrebno.

Če imaš podjetje in delaš nekaj „na oko“ ti ne bo nikoli uspelo priti kam višje, vedno boš na nekem istem mestu. Zakaj mislite, da so vsa ta večja podjetja prišla tako daleč? Zaradi timskega dela in res dobre strategije! Vse mora biti res dobro načrtovano, brez načrtov greš samo še dol. Kajti podjetnik se ne more zjutraj vstati pa reči, „na novo bomo začeli delati oblačila“. Hja, potrebno se bo najprej skupaj vsesti in skupaj predebatirati kako in kaj, kakšni bodo prvi koraki, kako se bo začelo in vse pomembne reči. In ja, Lindstrom je res na dobri poti k še večjim ciljem in uresničitvi le teh!

Članki iz iste kategorije