Nakup poceni kartuš za naš tiskalnik

26. 06. 2020

Dandanes je težko najti dom ali pisarno, ki ni opremljena s tiskalnikom. Temu je tako, saj so omenjene naprave postale izredno cenovno dostopne in učinkovite pri izdelovanju dokumentov. Poleg tega pa nam vedno pridejo prav, če moramo kaj hitro natisniti. Res pa je, da bomo za vzdrževanje našega tiskalnika potrebovali barvo. Če veliko tiskamo, pa je pametno, če kupujemo poceni kartuše, ki so združljive z našo napravo. Tako bomo prihranili ogromno sredstev pri izdelovanju dokumentov.

Inkjet tiskalniki uporabljajo črnilo

Dandanes imamo na izbiro za nakup dve glavni vrsti tiskalnikov. Te pa sta črnilni oziroma inkjet in laserski. Laserski tiskalniki tiskajo hitreje, vendar ne uporabljajo kartuš in črnila. Na list zapečejo barvni prah, ki se izredno hitro posuši.

Poceni kartuše kompatibilne izvedbe

Poceni kartuše za vaš tiskalnik

Inkjet tiskalniki pa uporabljajo črnilo, ki ga moramo na zamenjati, ko se izrabi. Ob nakupu same naprave vedno dobimo OEM ali originalne kartuše. Te pa so lahko dokaj drage, če jih kupimo posamično. Tako je za večino uporabnikov priporočljivo, da kupimo poceni kartuše, ki so poprodajne izvedbe.

Originalna oziroma OEM oprema za tiskalnike

OEM kartuše izdeluje proizvajalec našega tiskalnika. Skoraj vedno jih dobimo ob nakupu naše tiskalne naprave. Res pa je, da se hitro izpraznijo, kar pomeni, da bomo morali kmalu kupiti nove. OEM oprema je preverjena za maksimalno združljivost z našim tiskalnikom.

YouTube video

Tako so prednosti omenjenih kartuš sledeče:

  • Najboljša kompatibilnost z našim tiskalnikom
  • Najvišja kakovost barve
  • Garancija proizvajalca tiskalnika

Poceni kartuše kompatibilne izvedbe

Trenutno so izredno popularne kompatibilne kartuše, saj so poceni in imajo vgrajene razne izboljšave. Izdelujejo jih različna podjetja, ki želijo omogočiti cenejše tiskanje za vse uporabnike. Kompatibilne kartuše so tako poznane po sledečih lastnostih:

  • Bolj ugodna cena od OEM kartuš
  • Vgrajene imajo lahko različne izboljšave, kot je večja kapaciteta barve, možnost ponovnega polnjenja ipd.
  • Barva je dovolj kvalitetna za izdelovanja dokumentov in slik

Obnovljene kartuše ohranjajo naravo

Zadnje čase so vedno bolj popularne obnovljene kartuše. To so v resnici OEM izvedbe, ki so končale na smetišču, saj so odslužile svoje. Različna podjetja pa te zavržene kartuše obnovijo, jih napolnijo s kvalitetno barvo, in jih spravijo nazaj v promet. To pa pomeni, da jih lahko kupimo za izredno ugodno ceno. Temu je tako, saj ni bilo potrebno izdelati ohišja in drugih komponent. Tako plačamo samo za barvo, ki pa ne stane veliko. Prednosti takih poceni kartuš pa so:

  • Z nakupom pomagamo ohranjati okolje
  • Kvaliteta barve je visoka
  • 100% združljivost z našim tiskalnikom

Na spletni strani www.toner123.si lahko zasledimo različne vrste kartuš za inkjet tiskalnike. Obenem pa imamo veliko izbiro tonerjev za vse svetovno priznane laserske tiskalnike.

Članki iz iste kategorije