Primerjava tekalnih stez NordicTrack Commercial 1750 in SoleF80

20. 01. 2017

NordicTrack in Sole sta proizvajalca tekalnih stez, ki izdelujeta izjemno kvalitetne tekalne steze s številnimi funkcijami. Če se odločate za nakup tekalne steze, potem vas bogata ponudba izdelkov in različnih znamk lahko hitro zmede. Če se odločate med NordicTrack Commercial 1750 treadmill in Sole F80 treadmill, potem je najbolje, da preverite lastnosti obeh izdelkov.
Pomembno je, da ovrednotite tiste funkcije, ki vas pri tekalnih stezah najbolj zanimajo oziroma jih boste največ uporabljali. Primerjava obsega podobnosti in razlike med napravama. V tem članku si lahko ogledate razlike in podobnosti teh odličnih tekalnih stez in si s tem ustvarite mnenje o tem, katera naprava bi vam bolj ustrezala.

Podobnosti med tekalnima stezama NordicTrack Commercial 1750 in Sole F80

Tekalna površina

Tekalni stezi imata enako površino, ki je precej dolga, s čimer zadosti potrebam telesno visokih uporabnikov. Površina obeh tekalnih stez meri cca. 56 x 152 cm.
MP3/iPod kompatibilnost
Obe tekalni stezi sta kompatibilni z MP3/iPod predvajalniki, kar zagotavlja, da se boste ob rekreaciji tudi zabavali. Poleg mp3 kompatibilnosti imata obe napravi vgrajene tudi zvočnike, tako da med tekom lahko uživate v glasbi.

Prikaz podatkov na zaslonu

Obe tekalni stezi nudita prikaz podatkov na zaslonu, kar pomeni, da med tekom lahko spremljate hitrost teka, pretečeno razdaljo, čas teka, porabo kalorij in srčni utrip.

Kompatibilnost s prsnimi trakovi

Obe napravi podpirata merjenje podatkov o srčnem utripu preko prsnih trakov, a vendarle je pri tem potrebno poudariti, da je Sole F80 sicer kompatibilen s prsnimi trakovi, a ti pri nakupu naprave niso priloženi.

Preprost mehanizem zlaganja naprave

Tekalni stezi imata »space saver« dizajn, ki je namenjen temu, da napravo po uporabi preprosto zložimo in postavimo tja, kjer nas ne ovira pri drugih dejavnostih.

Hitrost in naklon

Tako NordicTrack Commercial 1750 kot Sole F80 imata največjo hitrost približno 20 km/h in možnost 15-stopinjskega naklona.

Članki iz iste kategorije