Z Lumeo do gladke kože vse poletje

08. 09. 2018

Dandanes je ženskam po svetu na voljo mnogo načinov za odstranjevanje dlak, vendar so mnogi nepraktični, dolgotrajni in boleči; s seboj prinašajo neprivlačne stranske učinke, kakor so na primer vraščene dlake ter vneta in pordela koža, ki vas bo nekaj časa neprijetno srbela. Britje ali depilacija lahko sicer poskrbita, da bodo vaše dlake izginile, vendar morate, če se držite ene izmed teh dveh tradicionalnih metod za vzdrževanje stanja gladke kože, nenehno ponavljati proces odstranjevanja dlak.

Mnoge ženske se sprašujejo, kako priti do trajno gladke kože brez stranskih učinkov, velikih bolečin in opustošenja denarnice; v uredništvu smo za vas preverili dejstva o novem revolucionarnem PHILIPS-ovem sistemu odstranjevanja dlak Lumea, ki postaja v današnjem hitrem tempu življenja nov trend v odstranjevanju dlak za mlade in zaposlene ženske.

LUMEA IZKUŠNJE RESNIČNIH ŽENSK
Razvijanje tehnologije je strokovnjakom vzelo kar 15 let, rezultat pa je revolucionaren način epilacije, ki bo povsem spremenil način, na katerega ste do sedaj gledali na odstranjevanje dlak. Sistem je v sklopu raziskav preizkusilo že 2000 različnih žensk, rezultati pa so pokazali vidno izboljšanje stanja – nič čudnega, da je Lumea danes uporabljana s strani več kot treh milijonov uporabnic po vsem svetu!

Raziskave so, ob uporabi pri najvišji nastavitvi energije po tretji depilaciji pri nekaterih uporabnicah, pokazale kar 92% izboljšanje stanja, po 4-ih ali 5-ih depilacijah pa so nekatere ženske, ki so sodelovale v raziskavi, poročale, da je njihova koža ostala gladka in brez vidnih znakov pojavljajočih se dlačic do kar 8 tednov.

KAJ LUMEA SPLOH JE IN KAKO DELUJE?
Mateja Lisjak, dr. med., specialistka dermatovenerologije, o IPL tehnologiji pravi sledeče:
“IPL je tehnologija, sorodna laserski, s katero lahko zdravijo le zdravniki. IPL-naprave pa sevajo širši snop svetlobe širših valovnih dolžin ter jih zaradi nižjih energij v tkivu za učinkovito zdravljenje prekomerne poraščenosti in odstranjevanja neželenih dlak lahko uporabljajo tudi laiki. IPL tehnologija se uporablja v specializiranih salonih od leta 1994. Philips Lumea, ki je izšla iz te profesionalne IPL tehnologije, omogoča enostavno in učinkovito odstranjevanje dlačic tudi doma.”

Lumea IPL aparat lahko uporabljate, če imate naravno temno blond, rjave ali črne dlačice. Primeren je za vse tone kože med zelo svetlo in temno rjavo. Ni ga mogoče uporabljati le, če imate zelo temno kožo ali pa bele, sive, svetlo blond ali rdeče dlačice. To dejstvo velja za vse naprave, ki delujejo z IPL tehnologijo, saj je za razlikovanje pigmenta v koži in pigmenta v barvi las potreben visok kontrast. SmartSkin senzor vam bo priporočil najboljšo nastavitev za vaš odtenek kože.

PREPROSTA UPORABA VAM BO VZELA DO 15 MINUT ZA OBDELAVO CELOTNEGA TELESA
Lumea IPL aparat Philips Lumea Prestige lahko brez skrbi uporabljate za odstranjevanje dlak povsod po telesu: na nogah, rokah, telesu, obrazu, pazduhah in bikini predelu. Pri uporabi s kablom pri najvišji nastavitvi energije vam bo odstranjevanje dlak na obeh spodnjih predelih nog vzelo le 8 minut in pol. Hitri rezultati so posledica dejstva, da je Philips Lumea Prestige prvi IPL aparat z zaobljenimi nastavki za različne dele telesa, ki omogočajo natančno, preprosto in hitro odstranjevanje dlak, IPL tehnologija pa ima tudi to prednost, da preprečuje ponovno rast dlak pod kožo.

BREZIČNA UPORABA ZA ODSTRANJEVANJE DLAK TUDI NA POTI
Lumea je edini IPL aparat, ki ga lahko uporabljate brezžično in vam tako omogoča udobno uporabo brez kabla kjerkoli in kadarkoli potrebujete hiter popravek.

LUMEA IPL APARATI IMAJO DOLGO ŽIVLJENJSKO DOBO
Ob uporabi na spodnjem delu nog, na predelu bikinija, podpazduh in obraza bo sijalka zdržala do kar 20 let; za celotne lumea aparate po svetu velja kar dveletna mednarodna garancija.

Članki iz iste kategorije