So tvoje trebušne mišice v formi?

28. 11. 2018

Hočete izklesano telesce pa niste na pravi poti? Ste začeli z izvedbo le tega ampak delate nekaj narobe ali pa to kar počne večina ljudi po celem svetu, da se spravijo k telovadbi, to resno počnejo kakšen teden ali dva in potem popustijo? Ste vi tudi takšni? Verjamem, da se marsikdo najde v tej drugi verziji. Veliko se pa vas seveda najde tudi v prvi, da delate nekaj narobe in zaradi tega ni napredka.

Vsak bo pri sebi najbolje vedel, kaj je tisti glavni vzrok, da ni to to kar si želite. Hočete čudovite trebušne mišice, vendar nikakor se nič ne pozna? Vaje za trebušne mišice morajo biti res prave, da je napredek točno takšen kot želite. Če delate vaje polovično, niso narejene v celoti niti se ne trudite kot je treba, seveda da ne bo nekega napredka. Čas je da stvari vzamete v svoje roke, se odločite da boste naredili resno spremembo in da bo konec z vašim / našim jamranjem in kako nikoli ni časa in še in še kakšen izgovor.

Image result for trebušne mišice vaje

Če se sami ne morete spraviti do neke točke pa vem za nekoga res dobrega kateri vam lahko pomaga k temu cilju, da vas spodbuja, vas motivira, vas vodi in to je = Popolna Postava! Ja res je, prvo kar pomislite je sigurno tole, da ja to je treba plačati. Hja nič ni danes zastonj, ampak vedite pa, da boste sigurno naredili nekaj iz sebe, to nikakor ne bo stran vržen denar, nikakor ne.

Če imate pomisleke se jih kar otresite in vržite ven iz svojih misli, ker je nepotrebno, da so tam. Res je da bo treba trdo delati, boste čutili v mišicah bolečine, ampak veste kaj so te bolečine meni pomenile, ko sem začela z vadbo? Meni je večja bolečina v mišicah pomenila še večjo motivacijo, da še več telovadim in bolj intenzivno, bolj na hard! In kje sem zaradi tega pristala? Tam kjer sem hotela biti, tam kjer je bila moja točka B. Vse se je začelo pri točki A, ampak končalo na cilju pri točki B. Tako da, glavo pokonci in vztrajno do konca.

Članki iz iste kategorije