Jesenski modni dodatki

13. 10. 2015

Sprememba letnih časov je odlična priložnost, da spremenite barve v vaši garderobi. Če pomislite na jesen, je verjetno vaša prva misel na spreminjajoče barve listov. Vendar modne jesenske barve so veliko več kot le to.

Jesenska paleta barv

Vsako leto drugačen nabor barv navdihuje modni svet. Jesen se tradicionalno zgleduje po zemeljskih tonih, vendar pa to ne izključuje uporabe nekaterih bolj dramatičnih tonov. Jesen bi bila dolgočasna brez njih! Z mešanico nevtralnih in bolj drznih barv lahko naredite vaš stil bolj poln življenja. K zemeljskim tonom lahko dodate turkizno, vijolično, barvo lososa in tako bo jesenska paleta modih dodatkov postala veliko bolj zanimiva in živahna. Najbolj modne barve za nakit to jesen so zeleno-siva (Desert Sage), modro-siva (stormy weather), zlato- rumena, olivno zelena, zemeljska rdeča (Marsala), modro-zelena (Biscay Bay), oranžna (Cadmium Orange), nežno roza (Cashmere Rose), hladno modra (Reflecting Pond), živahna vijolična (Amethyst Orchid).

Raznolikost trendov letošnje jeseni omogoča, da enostavno izberete sloge, ki vam najbolj ustrezajo.

Jesenski nakit

Odlično je, da lahko nekaj svojega poletnega nakita kombinirate z jesenskimi. Z nevralnimi kosi (kot je zlato in srebro) kombinirajte barve jeseni. Verižice, prstane in zapestnice lahko tudi plastite. Ne bojte se jih kombinirati skupaj in preiskusiti več kombinacij. Nakit se lahko ujema z obleko ali pa izberete kontrast med obleko in nakitom. Vse je odvisno od vašega osebnega okusa in stila.

Uhani
Preveliki in izstopajoči uhani so letos modni. Dodajte nekaj iskrice na svoj videz z osupljivimi barvami in ogromnimi logotipi. Statement uhani bodo še posebno modni in so primerni za vsak modni stil. Prav tako lahko izberete le en uhan, saj ta stil še vedno ostaja v modi.

Zlati prstan
Zunaj temperature padajo, vas pa bo ogrel pogled na lepi zlati obroček. Možnosti so skoraj neomejene in prehodi med toni bodo preprosti v tem letnem času. Lahko izberete kamen zemeljsko rdeče barve (Marsal barva) za bolj moden izgled.

Drzni biseri
Izberete velike uhane z logotipi ali ogrlico z neurejenim vzorcem.

Diamanti
Ker so dnevi vse krajši in noči daljše, boste zagotovo hoteli dodati malo sijaja in iskrice na svojo garderobo in modne dodatke. Kaj je boljšega kot diamant v vašem nakitu. Lahko izberete uro z diamanti v krožni liniji ali pa ogrlico z vdelanimi diamanti.

  • Jesenski modni dodatki ki bodo letos še posebno modni so:
  • Baretke bodo to jesen ponovno modne. Še posebej slouchy in strukturirane, ki bodo prinašale pridih prefinjenosti vsakemu videzu
  • Krzneni modni dodatki bodo veliki hit to sezono. Lahko izberete krznene čevlje, ki bodo zelo trendovski to jesen
  • Žametni čevlji so letošnji drugi trend obutve
  • Broška, še posebej velika, bo letos med največjimi hiti
  • Krzneni ovratniki
  • Prevelike torbice- clutches, backpacks ali denarnice- ni pomembno katero izberete, le da bo velika
  • Škornji z čipko
  • Kompleti- niso le za oblačila. Lahko izberete plašč, ki se popolnoma ujema z vašo torbico in je v kompletu

Članki iz iste kategorije